EVENTS & TRAININGEN

Bij de Media INN zijn we continu bezig met groei en

ontwikkeling. Daarom organiseren wij diverse events, die jij kunt bijwonen. Ieder kwartaal organiseert een media-expert een INNspiration Boost, waar jij kennis kunt opdoen op het gebied van visuele media (socialmediatraining, bouw een sterk merk, fotografie met je smarthphone enz.). Daarnaast dagen wij media-experts uit om zich te blijven ontwikkelen. Daarvoor nodigen wij ieder kwartaal een externe professional uit om een INNovation Trigger te verzorgen.

CHECK OUT OUR EVENTS


BENIEUWD HOE HET ER IN HET ECHT AAN TOE GAAT?


Kom vrijblijvend langs bij onze Kick-off coffee die wekelijks op woensdagochtend plaatsvindt. Hier leer je alle experts kennen, kun je kennis en ervaringen delen en nieuwe inzichten opdoen met iedere keer andere oefeningen.

WORKSHOPS & TRAININGEN


Naast onze events verzorgen wij ook trainingen en workshops op maat.

Op deze manier brengen wij visuele media dichter bij mens en maatschappij.

MOBIELE FOTOGRAFIE

De beste camera is de camera die je bij je hebt. In veel gevallen is dat de camera van je smartphone. Als je dan ook nog weet hoe die camera precies werkt en wat je er allemaal mee kunt, krijg je spectaculaire foto’s.

MEDIA TRAINING

Ben jij er klaar voor om de pers te woord te staan? Tijdens onze mediatraining leer je jouw verhaal duidelijk te vertellen, zodat

je boodschap goed overkomt tijdens een interview of andere presentatie. We

verzorgen mediatrainingen op diverse niveaus. Van beginners tot ervaren

persvoorlichters.

ZAKELIJK VLOGGEN

Zakelijk vloggen is mateloos populair. Niet gek, want het is een uitstekende manier om jezelf in de picture te zetten. In een vlog film

je jezelf terwijl je een specifiek thema behandelt. Maar hoe maak je nu eigenlijk een inhoudelijk én visueel aantrekkelijk vlog? Wij leren het je!

FIND YOUR VOICE

Heb je een goed verhaal, maar moeite om dit te verwoorden? Tijdens deze training helpen wij jou hierbij. Daarna ben je zelf in

staat om bijvoorbeeld blogartikelen, een whitepaper of e-book te schrijven, of

je eigen podcast op te nemen.

LAUNCHTRAINING

Hoe zet je een nieuw product, concept of event goed in de markt? Door een vaste strategie te volgen, zorg je ervoor dat er op het moment van de lancering al aandacht voor jouw project is gegenereerd.

SOCIAL MEDIA TRAINING

Wil jij weten welke socialmediakanalen je doelgroep interessant vindt en naar welk soort content de voorkeur van je volgers

uitgaat? Tijdens deze training kijken wij naar jouw situatie en helpen wij je op weg met een goede socialmediastrategie. Ook reiken we je de benodigde tools aan.

STUDENT

INNOVATION LAB


Het Student INNovation Lab is een samenwerking met diverse opleidingen binnen VISTA college. Dit partnership brengt onze experts, het onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar. In dit lab borrelen creatieve en innovatieve ideeën op voor jouw business. Heb jij een uitdagende (stage)opdracht voor ‘onze’ studenten?


Studenten krijgen veel eigen verantwoordelijkheid om een project succesvol op te leveren. Waar nodig kunnen zij rekenen op de begeleiding en ondersteuning van onze media-experts. Die expertise is nooit ver weg, want we bieden studenten ook een fysieke stageplek aan. En niet zelden groeien ze door tot media-experts.

HELLO THERE!


We leren je graag beter kennen. Neem contact met ons op per telefoon, mail of loop gewoon eens lekker binnen!

085 – 01 89 970

Swentiboldstraat 21, 6137AE Sittard

INN je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gehouden van aankomende evenementen, workshops en INNovaties.