FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


COMMUNITY

OPDRACHTGEVERS

Moet ik een eigen bedrijf hebben om aan te sluiten bij de community?

Nee. Zowel zelfstandig ondernemers als professionals kunnen bij ons aansluiten. Als particulier kun je helaas geen lid worden. Wel kun je onze trainingen, workshops en overige events bijwonen.

Wat bedoelen jullie met onvoorwaardelijk delen?

Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Waarom zou je jouw kennis en kunde niet met anderen delen? Zelf werken we bijvoorbeeld met zoveel mogelijk verschillende mensen samen aan een project. Daarnaast helpen we elkaar om verder te groeien. Als iemand ergens vastloopt, is er altijd wel een ander die hem verder helpt − zonder dat daar direct iets tegenover staat.

Kan ik ook bij de community aansluiten zonder werkplek?

Een communityspot is de meest laagdrempelige manier om

als media-expert aan te sluiten bij onze community. Een communityspot geeft je gratis toegang tot alle digitale en fysieke Kick-off coffees, workshops en trainingen, het online platform Media INNfluencers en meer! Wil je optimaal van de community profiteren? Kies dan voor een (shared) workspace in ons gebouw en wordt dagelijks geprikkeld en geïnspireerd door je mede-experts.

Kan ik alleen als zzp’er aansluiten bij de community?

Nee, iedere ondernemer of professional in de (visuele)

media kan aansluiten, mits je ons gedachtegoed deelt. Houd er als bedrijf wel rekening mee dat de communitybijdrage per persoon is.

Zijn er ook mogelijkheden als bedrijfsafdeling om aan te sluiten bij de community?

Ja, dat kan zeker, mits deze ons gedachtegoed omarmt en de afdeling past binnen het vakgebied. Houd er als afdeling wel rekening mee dat de communitybijdrage per persoon is.

Krijg ik één aanspreekpunt als opdrachtgever of van iedereen afzonderlijk?

Je krijgt als opdrachtgever één aanspreekpunt en één factuur van Media INN. Als je gekozen hebt voor een membership, ontvang je van ons maandelijks een factuur met een vast afgesproken bedrag. Wij regelen de rest met de meewerkende experts.

Wat kan ik als opdrachtgever precies bij jullie afnemen?

We fungeren als one stop shop voor al je communicatie- en mediavraagstukken. Van strategie tot contentcreatie. Maar je kunt natuurlijk ook zelf kiezen welke dienst(en) je nodig hebt. Startpunt is vaak ons Media INNtelligence program, waaruit duidelijk wordt met welke middelen jij jouw doelen kunt bereiken. Natuurlijk helpen onze media-experts je graag bij het ontwikkelen van deze middelen.

Kan ik als externe ook gebruik maken van jullie (vergader)faciliteiten?

Ja, dat kan. Alle ruimtes zijn te huur − per uur, dagdeel of voor een hele dag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Geven jullie ook trainingen?

Er worden regelmatig trainingen gegeven door en voor experts. Kijk in onze evenementenkalender voor aankomende workshops en trainingen. Daarnaast zijn er ook trainingen die je los kunt boeken. Deze vind je op de pagina Events & Education.

INN TEAM

Kan ik ook in loondienst komen bij de Media INN?

Op dit moment heeft Media INN geen (interne) vacatures. Het Media INN-team faciliteert de community, organiseert de verschillende events en neemt regelmatig het projectmanagement op zich. Klinkt jou dit

interessant in de oren? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Het

team werkt overigens overigens ook voor onze ‘zusjes’ Sports INN en Support INN.

Kan ik stage lopen bij Media INN?

Ja. We hebben al stagiairs van de opleidingen media & applicatieontwikkeling, media & design, commercieel management, communicatie & multimediadesign en evenementenorganisatie begeleid. Er lopen meestal meerdere stagiairs van verschillende opleidingen stage bij ons, zodat je ook veel van elkaar kunt leren en samen kunt groeien.

HELLO THERE!


We leren je graag beter kennen. Neem contact met ons op per telefoon, mail of loop gewoon eens lekker binnen!

085 – 01 89 970

Swentiboldstraat 21, 6137AE Sittard