Let’s move the world together!

VISUAL ENERGY MOVES THE WORLD

Jij en je bedrijf barsten van de energie. Maar zonder die te visualiseren en kanaliseren, gaat deze verloren. Want wat je niet ziet, is er niet − toch?


Media INN is een community van eensgezinde ondernemers gespecialiseerd in visuele media. Van animators en filmmakers tot grafisch ontwerpers en webdesigners. Je kunt ons samen of individueel inzetten om jouw doelen te bereiken.


Visual energy moves the world. Dat is ons motto. We geloven in de kracht van visuele media en zetten deze in om jouw organisatiedoelen te bereiken. Zo brengen we samen de wereld in beweging.


Wij vinden het belangrijk om de kansen die visuele media ons bieden te benutten en vergroten, door deze op de juiste manier in te zetten. Niet alleen qua techniek, maar vooral ook vanuit een gedachte van ontwikkeling, lef, kennis, beleving en verbinding.

DIENSTEN


MEET OUR MEDIA EXPERTS


Onze media-experts zijn ondernemers en professionals die samenwerken aan projecten, kansen creëren, onvoorwaardelijk kennis met elkaar delen en elkaar triggeren op het gebied van ontwikkeling en innovatie. Want samen komen we verder.

STUDENT

INNOVATION LAB


Het Student INNovation Lab is een samenwerking met diverse opleidingen binnen VISTA college. Dit partnership brengt onze experts, het onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar. In dit lab borrelen creatieve en innovatieve ideeën op voor jouw business. Heb jij een uitdagende (stage)opdracht voor ‘onze’ studenten?


Studenten krijgen veel eigen verantwoordelijkheid om een project succesvol op te leveren. Waar nodig kunnen zij rekenen op de begeleiding en ondersteuning van onze media-experts. Die expertise is nooit ver weg, want we bieden studenten ook een fysieke stageplek aan. En niet zelden groeien ze door tot media-experts.

CHECK OUT OUR EVENTS


MEDIA INNOVATIONS


Blijf op de hoogte van nieuwe media ontwikkelingen & onze events

HELLO THERE!


We leren je graag beter kennen. Neem contact met ons op per telefoon, mail of loop gewoon eens lekker binnen!

+31 (0)45 – 546 22 37

Swentiboldstraat 21, 6137AE Sittard

X
X