Let’s move the world together!

VISUAL ENERGY MOVES THE WORLD

Jij en je bedrijf barsten van de energie. Maar zonder die te visualiseren en kanaliseren, gaat deze verloren. Want wat je niet ziet, is er niet − toch?


Media INN is een community van eensgezinde ondernemers gespecialiseerd in visuele media. Van animators en filmmakers tot grafisch ontwerpers en webdesigners. Je kunt ons samen of individueel inzetten om jouw doelen te bereiken.


Visual energy moves the world. Dat is ons motto. We geloven in de kracht van visuele media en zetten deze in om jouw organisatiedoelen te bereiken. Zo brengen we samen de wereld in beweging.


Wij vinden het belangrijk om de kansen die visuele media ons bieden te benutten en vergroten, door deze op de juiste manier in te zetten. Niet alleen qua techniek, maar vooral ook vanuit een gedachte van ontwikkeling, lef, kennis, beleving en verbinding.

DIENSTEN


Strategie bepalen

Samen bepalen we jouw communicatie- en/of marketingstrategie. Dit vanuit jouw stip op de horizon.

Concepting & Storytelling

We helpen je jouw merk of boodschap te vertalen in woord en in beeld.

Projectbegeleiding

Graag leiden we jouw marketing- of communicatietraject in goede banen. Van A tot Z.

Trainingen

We verzorgen (media)trainingen voor én door onze eigen media-experts. Van strategisch tot praktisch. Waar je ook staat: jouw doel is ons vertrekpunt.

Events

Regelmatig organiseren we events om jouw en onze eigen kennis en netwerk uit te breiden. Want knowledge is power, toch?

Faciliteiten

Wij stellen onze faciliteiten, zoals werkplekken en vergaderruimten, beschikbaar aan onze experts en aan derden. Zo ontstaat een zeer inspirerende (werk)omgeving.

Visuals & Sketchnoting

Door jouw boodschap visueel te maken, dringt deze beter door tot je doelgroep en blijft deze langer hangen.

Voice-over

Een voice-over is meer dan de commentaarstem in je video; het is de stem van je merk. Zorg er dan ook voor dat deze op elkaar zijn afgestemd.

Video

Van korte tot langere video’s: wij maken ze voor je en denken natuurlijk ook graag met je mee over het concept.

Animatie

Een animatiefilmpje is dé manier om je boodschap op een ludieke manier te verpakken en aan je doelgroep te presenteren.

Fotografie

Je website, blog en socialmediakanalen kunnen niet zonder goede, persoonlijke fotografie. Want ‘stock’ is zó 2010.

Grafisch ontwerp

Wil je een nieuw logo of nieuwe huisstijl? Of jouw drukwerk grafisch laten vormgeven? Wij nemen je al je grafisch werk uit handen. Van concept tot gereed product.

VR/AR

Virtual reality (VR) en augmented reality (AR) prikkelen de gebruiker als geen ander en dompelen hem onder in een levensechte ervaring.

Webdesign

We ontwerpen je nieuwe website niet alleen voor je, maar vullen deze naar wens ook met content als tekst, foto’s, video en animatie.

Social Media & advertenties

Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn of TikTok: wij maken content voor al je socialmediakanalen. Dit alles vanuit een heldere content- en socialmediastrategie.

SEO/SEA

MEET OUR MEDIA EXPERTS


Onze media-experts zijn ondernemers en professionals die samenwerken aan projecten, kansen creëren, onvoorwaardelijk kennis met elkaar delen en elkaar triggeren op het gebied van ontwikkeling en innovatie. Want samen komen we verder.

STUDENT

INNOVATION LAB


Het Student INNovation Lab is een samenwerking met diverse opleidingen binnen VISTA college. Dit partnership brengt onze experts, het onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar. In dit lab borrelen creatieve en innovatieve ideeën op voor jouw business. Heb jij een uitdagende (stage)opdracht voor ‘onze’ studenten?


Studenten krijgen veel eigen verantwoordelijkheid om een project succesvol op te leveren. Waar nodig kunnen zij rekenen op de begeleiding en ondersteuning van onze media-experts. Die expertise is nooit ver weg, want we bieden studenten ook een fysieke stageplek aan. En niet zelden groeien ze door tot media-experts.

CHECK OUT OUR EVENTS


MEDIA INNOVATIONS


Blijf op de hoogte van nieuwe media ontwikkelingen & onze events

HELLO THERE!


We leren je graag beter kennen. Neem contact met ons op per telefoon, mail of loop gewoon eens lekker binnen!

085 – 01 89 970

Swentiboldstraat 21, 6137AE Sittard

INN je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gehouden van aankomende evenementen, workshops en INNovaties.