Doa is 'r dan

De Graote Vastelaovend Show

Carnaval… laten we er toch iets moois van maken. Een stukje gezelligheid en saamhorigheid in deze tijd zonder optochten, zittingen en drie dagen plezier. Dat was de reden waarom Media INN en Sports INN dit initiatief zijn begonnen. Wij presenteren… De Graote Vastelaovend Show!


Het was snel duidelijk…Sjpas & Plezeer vanuit je huiskamer. Speel, dans, zing en lach met ons mee tijdens De Graote Vastelaovond Show!


Onze tickets kosten € 11,11 per device en je kunt de gezelligheid vergroten met onze Spjas en Plezeer Boxen. € 1,11 van elk ticket wordt gedoneerd aan de Clini Clowns.

PROGRAMMA

OPTREDENS VAN DIVERSE ARTIESTEN

BACKSTAGE

INTERVIEWS

LEUKE, INTERACTIEVE SPELLEN & OPDRACHTEN

PRIJSVRAGEN

VOOR DE ECHTE FEESTBEESTEN!

SJPAS & PLEZEER BOX

Om de Groate Vastelaocend Show nog gezelliger te maken, hebben we onze speciale ‘Sjpas en Plezeer – Box’.

In deze box vind je verschillende attributen die we tijdens de show gaan gebruiken waarmee we de avond nóg gezelliger maken! Tegelijkertijd voorziet deze box je van een hapje en een drankje.

NIEUWS

Ondanks de avondklok hebben wij het geweldige nieuws gekregen dat de show gewoon kan door gaan! Met live optredens van bekende Limburgse artiesten, spellen quizen en heel veel ‘sjpas en plezeer!’ Heb je nog geen kaarten? Koop ze dan snel, want dit feestje mag je niet missen.
Wauw! Wat geweldig dat er zoveel vraag is naar de Sjpas & Plezeer boxen! Geen wonder eigenlijk, want de box bevat verschillende attributen die je tijdens de show kan gebruiken, naast een lekker drankje natuurlijk.
Doa is ‘r dan, ozze Sjpas & Plezeer Box VIP-edition. Voor de echte carnavalisten onder ons! De luxere variant van de Sjpas & Plezeer Box met gesigneerde attributen van onze artiesten, heerlijke versnaperingen, drankjes, special goodies… En nog veel meer!
  • 1
  • 2

KOOP NU JE TICKETS!

De kaartverkoop is gesloten

OP INITIATIEF VAN

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

GESTEUND DOOR:

X
X