EVENTS & TRAININGEN

Bij de Media INN zijn we continu bezig met groei en ontwikkeling. Daarom organiseren wij diverse events die je kunt bijwonen.

Hierbij zullen Media Experts ieder kwartaal een INNspiration Boost organiseren waar jij kennis kunt opdoen op het gebied van visuele media (social mediatraining, bouw een sterk merk, fotografie met je smarthphone, etc.).

Daarnaast dagen wij Media Experts uit om zich te blijven innoveren. Hiervoor nodigen wij ieder kwartaal een externe professional uit om een INNovation Trigger te geven.

CHECK OUT OUR EVENTS


BENIEUWD HOE HET ER IN HET ECHT AAN TOE GAAT?


Kom vrijblijvend langs bij onze Kick-off coffee die wekelijks op woensdagochtend plaatsvindt. Hier leer je alle experts kennen, kun je kennis en ervaringen delen en nieuwe inzichten opdoen met iedere keer andere oefeningen.

WORKSHOPS & TRAININGEN


Naast onze events, verzorgen wij ook trainingen en workshops op maat.

Op deze manier brengen wij visuele media dichter bij mens en maatschappij!

MOBIELE FOTOGRAFIE

De beste camera is de camera die je bij je hebt. In veel gevallen is dat de camera van

je telefoon! Als je dan ook nog weet hoe die camera precies werkt en wat je er allemaal mee kan, dan krijg je spectaculaire foto’s!

MEDIA TRAINING

Ben jij/is jouw organisatie er klaar voor om voor de pers te verschijnen? Tijdens onze

mediatraining zorgen wij ervoor dat jij jouw verhaal duidelijk hebt en dit op een mooie manier kunt overbrengen in interviews en andere mogelijkheden om jezelf te presenteren. Beschikbaar voor diverse instapniveaus.

ZAKELIJK VLOGGEN

Je ziet ze tegenwoordig steeds meer voorbij komen: Vlogs. Personen die zichzelf en hun

omgeving filmen terwijl er een specifiek thema aan bod komt. Maar hoe maak je nu eigenlijk zo’n vlog? Hoe zorgje ervoor dat het interessant is en blijft en hoe krijg je een zo mooi mogelijk filmpje?

FIND YOUR VOICE

Wil jij graag jouw eigen verhaal vertellen, maar weet je nog niet hoe je dit moet verwoorden of op moet schrijven? Tijdens deze training helpen wij jou erbij. Hierna is het makkelijk om een (e-)boek of artikels te schrijven, je eigen podcast op te nemen, etc.

LAUNCHTRAINING

Hoe zet je een nieuw product, concept of event goed in de markt? Door een vaste strategie te volgen zorg je ervoor dat er op het moment van het lanceren van jouw nieuwe project al aandacht voor is.

SOCIAL MEDIA TRAINING

Wil jij weten welke social media berichten interessant zijn voor jouw doelgroep? En hoe je daar op een makkelijke manier content voor kunt maken? Tijdens deze training kijken wij mee naar jouw situatie en helpen wij jou op weg met een goede social media strategie en de tools die jij nodig hebt.

STUDENT INNOVATION LAB


In samenwerking met het Vista College hebben we het Student INNovation Lab opgezet. Als ondernemer, bedrijf of organisatie kun je hier op een laagdrempelige manier een innovatief project realiseren.


De studenten krijgen de verantwoordelijkheid binnen de Media INN om het project succesvol op te leveren. Bij de opdrachten wordt er rekening gehouden met het curriculum van de verschillende opleidingen en worden ze ondersteund en begeleid door Media Experts. Het brengt de studenten, het onderwijs en de ondernemers dichterbij elkaar!

HELLO THERE!


We leren je graag beter kennen. Neem contact met ons op per telefoon, mail of loop gewoon eens lekker binnen!

+31 (0)45 – 546 22 37

Swentiboldstraat 21, 6137AE Sittard

INN je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gehouden van aankomende evenementen, workshops en INNovaties.

X
X