PROJECTEN

MEDIA

INNTELLIGENCE PROGRAM


De kracht van visuele media wordt steeds groter. Je kunt er de wereld mee in beweging zetten en je doelen mee bereiken. Maar veel mensen zien door de

bomen het bos niet meer. Er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden, maar wat past er nu bij jou en jouw doel? De juiste vorm van visuele media op de goede manier inzetten om zo je doelen te bereiken, noemen wij ‘Media INNtelligent werken’. Hoe groot of klein jouw doel ook is: visuele media helpen je dit te

bereiken.

DIENSTEN


Strategie bepalen

Samen bepalen we jouw communicatie- en/of marketingstrategie. Dit vanuit jouw stip op de horizon.

Concepting

We helpen je jouw merk of boodschap te vertalen in woord en in beeld.

Projectbegeleiding

Graag leiden we jouw marketing- of communicatietraject in goede banen. Van A tot Z.

Trainingen

We verzorgen (media)trainingen voor én door onze eigen media-experts. Van strategisch tot praktisch. Waar je ook staat: jouw doel is ons vertrekpunt.

Events

Regelmatig organiseren we events om jouw en onze eigen kennis en netwerk uit te breiden. Want knowledge is power, toch?

Faciliteiten

Wij stellen onze faciliteiten, zoals werkplekken en vergaderruimten, beschikbaar aan onze experts en aan derden. Zo ontstaat een zeer inspirerende (werk)omgeving.

Storytelling

Door jouw boodschap in verhaalvorm te vertellen, dringt deze beter door tot je doelgroep en blijft deze langer hangen. Wat is jouw verhaal?

Voice-over

Een voice-over is meer dan de commentaarstem in je video; het is de stem van je merk. Zorg er dan ook voor dat deze op elkaar zijn afgestemd.

Video

Van korte tot langere video’s: wij maken ze voor je en denken natuurlijk ook graag met je mee over het concept.

Animatie

Een animatiefilmpje is dé manier om je boodschap op een ludieke manier te verpakken en aan je doelgroep te presenteren.

Fotografie

Je website, blog en socialmediakanalen kunnen niet zonder goede, persoonlijke fotografie. Want ‘stock’ is zó 2010.

Grafisch ontwerp

Wil je een nieuw logo of nieuwe huisstijl? Of jouw drukwerk grafisch laten vormgeven? Wij nemen je al je grafisch werk uit handen. Van concept tot gereed product.

VR/AR

Virtual reality (VR) en augmented reality (AR) prikkelen de gebruiker als geen ander en dompelen hem onder in een levensechte ervaring.

Webdesign

We ontwerpen je nieuwe website niet alleen voor je, maar vullen deze naar wens ook met content als tekst, foto’s, video en animatie.

Social Media

Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn of TikTok: wij maken content voor al je socialmediakanalen. Dit alles vanuit een heldere content- en socialmediastrategie.

STUDENT

INNOVATION LAB


Het Student INNovation Lab is een samenwerking met diverse opleidingen binnen VISTA college. Dit partnership brengt onze experts, het onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar. In dit lab borrelen creatieve en innovatieve ideeën op voor jouw business. Heb jij een uitdagende (stage)opdracht voor ‘onze’ studenten?


Studenten krijgen veel eigen verantwoordelijkheid om een project succesvol op te leveren. Waar nodig kunnen zij rekenen op de begeleiding en ondersteuning van onze media-experts. Die expertise is nooit ver weg, want we bieden studenten ook een fysieke stageplek aan. En niet zelden groeien ze door tot media-experts.

MEDIA MEMBERS


Bij Media INN kun je niet alleen losse projecten afnemen, maar ook een membership. Media Members zijn bedrijven en organisaties waarmee we een langere samenwerking aangaan en media inzetten voor meerdere doeleindes..

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


Wat bedoelen jullie met onvoorwaardelijk delen?

Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Waarom zou je jouw kennis en kunde niet met anderen delen? Zelf werken we bijvoorbeeld met zoveel mogelijk verschillende mensen samen aan een project. Daarnaast helpen we elkaar om verder te groeien. Als iemand ergens vastloopt, is er altijd wel een ander die hem verder helpt − zonder dat daar direct iets tegenover staat.

Kan ik ook bij de community aansluiten zonder werkplek?

Een communityspot is de meest laagdrempelige manier om

als media-expert aan te sluiten bij onze community. Een communityspot geeft je gratis toegang tot alle digitale en fysieke Kick-off coffees, workshops en trainingen, het online platform Media INNfluencers en meer! Wil je optimaal van de community profiteren? Kies dan voor een (shared) workspace in ons gebouw en wordt dagelijks geprikkeld en geïnspireerd door je mede-experts.

Kan ik alleen als zzp’er aansluiten bij de community?

Nee, iedere ondernemer of professional in de (visuele)

media kan aansluiten, mits je ons gedachtegoed deelt. Houd er als bedrijf wel rekening mee dat de communitybijdrage per persoon is.

Zijn er ook mogelijkheden als bedrijfsafdeling om aan te sluiten bij de community?

Ja, dat kan zeker, mits deze ons gedachtegoed omarmt en de afdeling past binnen het vakgebied. Houd er als afdeling wel rekening mee dat de communitybijdrage per persoon is.

Krijg ik één factuur als opdrachtgever of van iedereen afzonderlijk?

Je krijgt als opdrachtgever één factuur van Media INN. Als je gekozen hebt voor een membership, ontvang je van ons maandelijks een factuur met een vast afgesproken bedrag. Wij verrekenen de rest met de meewerkende experts.

Kan ik stage lopen bij de Media INN?

Ja. We hebben al stagiairs van de opleidingen media & applicatieontwikkeling, media & design, commercieel management, communicatie & multimediadesign en evenementenorganisatie begeleid. Er lopen meestal meerdere stagiairs van verschillende opleidingen stage bij ons, zodat je ook veel van elkaar kunt leren en samen kunt groeien.

Geven jullie ook trainingen?

Er worden regelmatig trainingen gegeven door en voor experts. Kijk in onze evenementenkalender voor aankomende workshops en trainingen. Daarnaast zijn er ook trainingen die je los kunt boeken. Deze vind je op de pagina Events & Education.

Kan ik ook in loondienst komen bij de Media INN?

Op dit moment heeft Media INN geen (interne) vacatures. Het Media INN-team faciliteert de community, organiseert de verschillende events en neemt regelmatig het projectmanagement op zich. Klinkt jou dit

interessant in de oren? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Het

team werkt overigens overigens ook voor onze ‘zusjes’ Sports INN en Support INN.

Moet ik perse een eigen bedrijf hebben om aan te sluiten bij de community?

Nee. Zowel zelfstandig ondernemers als professionals kunnen bij ons aansluiten. Als particulier kun je helaas geen lid worden. Wel kun je onze trainingen, workshops en overige events bijwonen.

Wat kan ik als opdrachtgever precies bij jullie afnemen?

We fungeren als one stop shop voor al je communicatie- en mediavraagstukken. Van strategie tot contentcreatie. Maar je kunt natuurlijk ook zelf kiezen welke dienst(en) je nodig hebt. Startpunt is vaak ons Media INNtelligence program, waaruit duidelijk wordt met welke middelen jij jouw doelen kunt bereiken. Natuurlijk helpen onze media-experts je graag bij het ontwikkelen van deze middelen.

Kan ik als externe ook gebruik maken van jullie (vergader)faciliteiten?

Ja, dat kan. Alle ruimtes zijn te huur − per uur, dagdeel of voor een hele dag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

HELLO THERE!


We leren je graag beter kennen. Neem contact met ons op per telefoon, mail of loop gewoon eens lekker binnen!

+31 (0)45 – 546 22 37

Swentiboldstraat 21, 6137AE Sittard

X
X