PROJECTEN

MEDIA INNTELLIGENCE PROGRAM


De kracht van Visuele Media wordt steeds groter. Je kunt er de wereld mee in beweging brengen, je doelen mee bereiken. Veel mensen weten echter niet waar ze moeten beginnen. Er zijn veel mogelijkheden, veel innovaties, maar wat past er nu bij jou en bij jouw doel?

De juiste vorm van Visuele Media op de goede manier inzetten om zo je doelen te bereiken noemen wij Media INNtelligent werken. Hoe groot of klein jouw doel is, ook jij kunt hiermee aan de slag gaan!

DIENSTEN


Strategie bepalen

Concepting

Projectbegeleiding

Trainingen

Events

Storytelling

Video

Animatie

Fotografie

Grafisch ontwerp

VR/AR

Faciliteiten

Webdesign

Social Media

Voice-over

STUDENT INNOVATION LAB


In samenwerking met het Vista College hebben we het Student INNovation Lab opgezet. Als ondernemer, bedrijf of organisatie kun je hier op een laagdrempelige manier een innovatief project realiseren.


De studenten krijgen de verantwoordelijkheid binnen de Media INN om het project succesvol op te leveren. Bij de opdrachten wordt er rekening gehouden met het curriculum van de verschillende opleidingen en worden ze ondersteund en begeleid door Media Experts. Het brengt de studenten, het onderwijs en de ondernemers dichterbij elkaar!

MEDIA MEMBERS


Bij Media INN kun je niet alleen losse projecten afnemen, maar ook een membership. Media Members zijn bedrijven en organisaties waarmee we een langere samenwerking aangaan en media inzetten voor meerdere doeleindes..

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


Wat bedoelen jullie met onvoorwaardelijk delen?

Ons uitgangspunt is: Samen ben je meer dan één, meer kennis, kunde… meer kracht. Hoe mooi is het om dat met elkaar te delen. Wij geloven erin dat we samen verder komen. Concreet betekent dit dat we bijvoorbeeld met zoveel mogelijk verschillende mensen aan een project werken. Daarnaast bieden we elkaar hulp en kennis om verder te groeien. Als je ergens vastloopt is er altijd wel iemand die je verder op weg kan helpen, zonder dat daar direct iets tegenover staat.

Kan ik ook bij de community aansluiten zonder werkplek?

Een community spot is de meest laagdrempelige manier op aan te sluiten bij onze community, als één van onze media experts (lees; ondernemers). Bij een community spot krijg je gratis toegang tot alle digitale en fysieke kick-off coffees, workshops en trainingen, het online platform media INNfluencers en meer! Daarnaast kun je natuurlijk ook voor de volledige

ervaring gaan en kiezen door fysiek in ons gebouw te werken via een co-working space, own office en er bestaat zelfs de mogelijkheid om een own office te delen.  Indien je kiest voor een fysieke plek bij Media INN word je iedere dag geprikkeld en geïnspireerd door mede-experts.

Kan ik alleen als zzp’er aansluiten bij de community?

Nee, iedere ondernemer of organisatie kan aansluiten, mist je ons gedachtegoed omarmt en past binnen het vakgebied. Houdt er wel rekening mee dat de community-bijdrage per persoon is.

Zijn er ook mogelijkheden als bedrijfsafdeling om aan te sluiten bij de community?

Ja, dat kan zeker, mist het gedachtegoed omarmt wordt en de afdeling past binnen het vakgebied. Houdt er wel rekening mee dat de community-bijdrage per persoon is.

Krijg ik één factuur als opdrachtgever of van iedereen afzonderlijk?

Je krijgt één factuur vanuit Media INN. Indien je gekozen hebt voor een membership ontvang je van ons maandelijks een factuur met een vast afgesproken bedrag. Wij regelen de rest met de experts die hebben meegewerkt aan het project.

Kan ik stage lopen bij de Media INN?

Je kunt zeker stage lopen bij Media INN. We hebben al stagiaires van de opleidingen media & applicatieontwikkeling, media & sign, commercieel management, communicatie & multimedia design en evenementenorganisatie mogen begeleiden. Er zijn meestal meerdere stagiaires van verschillende opleidingen, zodat je ook veel van elkaar kunt leren en samen kunt groeien.

Geven jullie ook trainingen?

Er worden regelmatig trainingen gegeven door en voor experts. Kijk in onze evenementenkalender voor aankomende workshops en trainingen. Daarnaast is er ook een aanbod aan trainingen die los geboekt kunnen worden, deze vind je op de evenementen en trainingen pagina.

Kan ik ook in loondienst komen bij de Media INN?

Op dit moment zijn er geen vacatures bij de Media INN. Ons Media INN team doet er alles aan om de community te faciliteren, organiseert de verschillende events en neemt regelmatig de projectmanagement op zich bij projecten. Mocht jij dit interessant vinden, kun je altijd een open sollicitatie insturen. Het team opereert overigens over de verschillende INNs heen, dus ook voor Sports INN en Support INN.

Moet ik perse een eigen bedrijf hebben om aan te sluiten bij de community?

Je bent ofwel in dienst bij een organisatie die aangesloten is of je je bent eigen ondernemer. Als particulier kun je helaas niet aansluiten. Wel kun je onze trainingen, workshops en overige events bijwonen.

Wat kan ik als opdrachtgever precies bij jullie afnemen?

Als opdrachtgever kun je eigenlijk álle diensten die onder media en marketing vallen afnemen, maakt niet uit hoe groot of klein. Meestal werken wij vanuit het Media INNtelligence program, waarin we in een

sessie gaan kijken welke middelen passen bij de doelen die jij wilt bereiken. Daarna kun je beslissen welke taken je zelf oppakt of door onze experts laat uitvoeren. Van meedenken op strategisch niveau tot social media content en alles ertussen in, je kunt voor alles bij ons terecht. Je zou ons kunnen zien als een externe communicatieafdeling van jouw bedrijf of organisatie, waarbij onze specialisatie ligt op visueel vlak.

Kan ik als externe ook gebruik maken van jullie (vergader)faciliteiten?

Ja dat kan! Alle ruimtes zijn te huur per uur, dagdeel of voor een hele dag. Neem even contact met ons op voor de tarieven.

HELLO THERE!


We leren je graag beter kennen. Neem contact met ons op per telefoon, mail of loop gewoon eens lekker binnen!

+31 (0)45 – 546 22 37

Swentiboldstraat 21, 6137AE Sittard

X
X